VORES MÅDE

Et godt syn giver livskvalitet. Vi kan hjælpe de fleste til at få et bedre syn. Hos Scandinavian Eye Center har vi et helhedsperspektiv i vores behandling. Lige fra den første indledende forundersøgelse og dialog, til den afsluttende undersøgelse efter operation, tager vi udgangspunkt i patientens behov og muligheder for den bedste behandling. Vi benytter det bedste og mest avancerede kliniske udstyr på markedet. Vi bestræber os på altid at være først med de nyeste metoder og veldokumenterede behandlinger indenfor øjenkirurgi og behandling til glæde for vores patienter og i overensstemmelse med vores egne høje faglige krav. Vores motto for alt, hvad vi laver er ”kvalitet uden kompromis” – dette gælder både i forhold den behandling, vi giver vores patienter, det kliniske udstyr vil bruger, men også den måde vi har indrettet vores klinik. 

Mulighederne for at afhjælpe synsproblemer er idag bedre end nogensinde før. Om det drejer sig om aldersrelateret udfordringer, nærsynethed eller andre former for problemer med synet. Vi tror på, at al ting spiller sammen og medvirker til gode oplevelser for både patienter, leverandører og medarbejdere. Vi har en samarbejdsaftale med Region Hovedstaden og hvor vi er tilmeldt som privathospital under det ”udvidede frie sygehusvalg” og dermed kan tilbyde behandling under behandlingsgarantien. Hvis du er interesseret i at vide mere om mulighederne for behandling, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Eller ring +45 38 40 13 00

Scandinavian Eye Center

Vi er en privat øjenkirurgisk klinik med fokus på at yde den bedste behandling til vores patienter. Vores motto, for alt vi laver, er ”kvalitet uden kompromis”. Vi benytter det bedste og nyeste udstyr, har de dygtigste medarbejdere indenfor øjenspecialet og de fysiske rammer er fantastiske.

KONTAKT OS

  • Nyt udstyr gør klinikken førende i danmark

  • Sec inviteres til at blive nationel undersøger af ny flerstyrke-linse til klinisk evaluering

SOCIALE MEDIER

facebook-logo-png-white-facebook-logo-pn