HADI

KJÆRBO

/ ØJENLÆGE & INDEHAVER

Hadi Kjærbo er stifter og ejer af klinikken. Han er uddannet øjenlæge og en af de absolut førende indenfor synskirurgi og grå stær operationer. Blandt andet har Hadi Kjærbo været leder for Regionens Grå-stær team og arbejdet i udlandet (USA).  Hadi Kjærbo har meget stor erfaring med såvel grå stær kirurgi som synskorrigerende indgreb og har udført mere end 25.000 operationer.

USMAN

KHAN

/ ØJENLÆGE

Usman Khan er uddannet øjenlæge på Københavns Universitet. Usman kommer fra en stilling som overlæge og klinisk lektor fra Øjenafdelingen på Glostrup Hospital. 

HENRIETTE

ZEBITZ

/ ØJENSYGEPLEJERSKE

Henriette er team-leder for øjensygeplejerskerne.
Gennem mange år har Henriette arbejdet indenfor det øjenkirurgiske område på såvel sygehus øjenafdeling samt i forskellige privatklinikker.

IBEN

BJAALAND

/ ØJENSYGEPLEJERSKE

Iben har en mangeårig erfaring med arbejdet indenfor det øjenkirurgiske område fra sygehusafdeling i Region Hovedstaden.

TINE

ROSE

/ ØJENSYGEPLEJERSKE

Tine har en mangeårig erfaring med arbejdet indenfor det øjenkirurgiske område fra sygehusafdeling i Region Hovedstaden.

TINE

FUNKHOLM

SØRENSEN

/ OPTIKER

Tine er uddannet optiker med mange års erfaring fra Thiele Øjenlaser Klinik. Tine foretager forundersøgelser samt kontroller i forbindelse med grå stær operationer.

MAJA

MØLLER-

MADSEN

/ OPTIKER

Maja er optiker og specialiseret indenfor vurdering af synet i forbindelse med grå stær kirurgi og synskorrigerende behandling.

BIRGITTE

LEIDE

/ ADMINISTRATION

Team-leder for administrationen.  Birgitte har i mange år arbejdet med administration indenfor det øjenkirurgiske speciale. Birgitte varetager koordinering med konsulenter, forsikringsselskaber, leverandører og samarbejdspartnere.      

METTE

ARLING

/ KLINIKSEKRATÆR

Mette kommer med mere end 10 års erfaring fra anden privat øjenklinik og har stor indsigt i patienthenvisning og planlægning af tider i behandlingsforløb.

KARIN

SØRENSEN

/ RECEPTIONIST

Karin er uddannet kontorassistent og er ansat som receptionist på klinikken. Karin varetager indkaldelse af patienter samt planlægning af patientforløb.       

Scandinavian Eye Center

Vi er en privat øjenkirurgisk klinik med fokus på at yde den bedste behandling til vores patienter. Vores motto, for alt vi laver, er ”kvalitet uden kompromis”. Vi benytter det bedste og nyeste udstyr, har de dygtigste medarbejdere indenfor øjenspecialet og de fysiske rammer er fantastiske.

KONTAKT OS

  • Nyt udstyr gør klinikken førende i danmark

  • Sec inviteres til at blive nationel undersøger af ny flerstyrke-linse til klinisk evaluering

SOCIALE MEDIER

facebook-logo-png-white-facebook-logo-pn