HADI

KJÆRBO

/ ØJENLÆGE & INDEHAVER

Hadi Kjærbo er stifter og ejer af klinikken. Han er uddannet øjenlæge og en af de absolut førende indenfor synskirurgi og grå stær operationer. Blandt andet har Hadi Kjærbo været leder for Regionens Grå-stær team og arbejdet i udlandet (USA).  Hadi Kjærbo har meget stor erfaring med såvel grå stær kirurgi som synskorrigerende indgreb og har udført mere end 25.000 operationer.

USMAN

KHAN

/ ØJENLÆGE

Usman Khan er uddannet øjenlæge på Københavns Universitet. Usman kommer fra en stilling som overlæge og klinisk lektor fra Øjenafdelingen på Glostrup Hospital. 

HENRIETTE

ZEBITZ

/ ØJENSYGEPLEJERSKE

Henriette er team-leder for øjensygeplejerskerne.
Gennem mange år har Henriette arbejdet indenfor det øjenkirurgiske område på såvel sygehus øjenafdeling samt i forskellige privatklinikker.

IBEN

BJAALAND

/ ØJENSYGEPLEJERSKE

Iben har en mangeårig erfaring med arbejdet indenfor det øjenkirurgiske område fra sygehusafdeling i Region Hovedstaden.

MAJA

MØLLER-

MADSEN

/ OPTIKER

Maja er optiker og specialiseret indenfor vurdering af synet i forbindelse med grå stær kirurgi og synskorrigerende behandling.

METTE

ARLING

/ KLINIKSEKRATÆR

Mette kommer med mere end 10 års erfaring fra anden privat øjenklinik og har stor indsigt i patienthenvisning og planlægning af tider i behandlingsforløb.

Scandinavian Eye Center

Vi er en privat øjenkirurgisk klinik med fokus på altid give den bedste behandling til vores patienter. Vores grundsten for det vil laver er ”kvalitet uden kompromis”. Vi har det bedste og nyeste udstyr, og de dygtigste medarbejdere indenfor øjenspecialet .

KONTAKT OS

SOCIALE MEDIER

facebook-logo-png-white-facebook-logo-pn