top of page

HADI

KJÆRBO

/ ØJENLÆGE & INDEHAVER

Hadi Kjærbo er stifter og ejer af klinikken. Han er uddannet øjenlæge og en af de absolut førende indenfor synskirurgi og grå stær operationer. Blandt andet har Hadi Kjærbo været leder for Regionens Grå-stær team og arbejdet i udlandet (USA).  Hadi Kjærbo har meget stor erfaring med såvel grå stær kirurgi som synskorrigerende indgreb og har udført mere end 25.000 operationer.

USMAN

KHAN

/ ØJENLÆGE

Usman Khan er uddannet læge fra Københavns Universitet og er speciallæge i øjensygdomme. 

Efter uddannelsen til oftalmolog subspecialiserede han sig i medicinske øjensygdomme og grå stær kirurgi. 

Herefter blev han ansat som overlæge og klinisk lektor på Rigshospitalet. 

De sidste 3 år har han arbejdet som øjenkirurg i Scandinavian Eye Center. 

Udover det daglige arbejde i klinikken, elsker han at undervise, og er også eksaminator ved den europæiske øjenlæge eksamen i Paris (FEBO). 

HENRIETTE

ZEBITZ

/ ØJENSYGEPLEJERSKE

Henriette er team-leder for øjensygeplejerskerne.
Gennem mange år har Henriette arbejdet indenfor det øjenkirurgiske område på såvel sygehus øjenafdeling samt i forskellige privatklinikker.

IBEN

BJAALAND

/ ØJENSYGEPLEJERSKE

Iben har en mangeårig erfaring med arbejdet indenfor det øjenkirurgiske område fra sygehusafdeling i Region Hovedstaden.

MAJA

MØLLER-

MADSEN

/ OPTIKER

Maja er optiker og specialiseret indenfor vurdering af synet i forbindelse med grå stær kirurgi og synskorrigerende behandling.

METTE

ARLING

/ KLINIKSEKRATÆR

Mette kommer med mere end 10 års erfaring fra anden privat øjenklinik og har stor indsigt i patienthenvisning og planlægning af tider i behandlingsforløb.

bottom of page