SEC INVITERES TIL AT BLIVE NATIONEL UNDERSØGER AF NY FLERSTYRKE-LINSE TIL KLINISK EVALUERINGScandinavian Eye Center er stolte over, at verdens førende leverandør af øjenlinser til indoperation, har valgt klinikken til deltagelse i ny international undersøgelse, der skal skabe ny viden og øge forståelsen for et nyt produkt.

Undersøgelsen vil udvide forståelsen af de mange muligheder produktet tilbyder, og hvilke patienter, der kan få størst glæde af det nye produkt.

Patienter der er egnet til deltagelse i undersøgelsen tilbydes dette, og informeres meget grundigt, inden patienten endeligt tager stilling til ønsket om at deltagelse.

Klinikken er absolut førende med konstant fokus på “tryghed og kvalitet – uden kompromis.

32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

HÅNDTERING AF COVID-19 I ØJENKLINIKKEN

I lyset af den nuværende Covid-19 pandemi har vi, for at sikre vores patienters sikkerhed og mindske risiko for smitte, foretaget en række nye initiativer. 1. Hvis man har feber, hoster eller andre ke

Scandinavian Eye Center

Vi er en privat øjenkirurgisk klinik med fokus på altid give den bedste behandling til vores patienter. Vores grundsten for det vil laver er ”kvalitet uden kompromis”. Vi har det bedste og nyeste udstyr, og de dygtigste medarbejdere indenfor øjenspecialet .

KONTAKT OS

SOCIALE MEDIER

facebook-logo-png-white-facebook-logo-pn