top of page

SYNET EFTER DE 45 ÅR

Overvejer du at skifte romanen ud med en lydbog? Er varedeklarationen begyndt at blive skrevet med mindre tekst end normalt, eller trænger pæren i sengelampen til en kraftigere styrke? De fleste over 45 år kender til problemet, når armene begynder at blive for korte og pæren for svag. 

 

Synet ændres gennem livet. Med årene bliver vores linse i øjet mindre elastisk. Mens synet i de unge år kan “zoome” ud og ind på et splitsekund alt efter, om vi skal læse eller se langt, begynder elasticiteten i linsen med årene at aftage. Derfor bliver det sværere at stille skarpt, når vi skal fokusere. I lægetermer kalder vi det “presbyopi”, men oftere kaldes det alderssyn. De fleste, som får lavet en operation mod alderssyn, kommer fordi de er trætte af en hverdag, hvor afhængigheden af briller til helt almindelige dagligdagsting er en belastning mere end en hjælp. Med en linseudskiftning, det vi kalder RLE (refractive lens exchange), bliver de fleste blive fri for briller i mere end 95% af dagligdagens gøremål.

En operation, hvor vi udskifter den gamle ufleksible linse med en ny kunstig linse, kan virke som et lille mirakel. Med den ny kunstige linse bliver det igen være muligt at se tydeligt på både kort og lang afstand.

 

En operation, hvor linsen udskiftes tager ca. 10 minutter og resultatet kan ses og måles umiddelbart efter indgrebet.

 

Kontakt os for en uforpligtende forundersøgelse, hvor vi kan drøfte dine muligheder for et bedre syn uden briller og kontaktlinser.

Book en tid til

konsultation.

Tak for din indsendelse!

Eller ring på +45 38 40 13 00

bottom of page