top of page

LASEROPERATION

For de fleste mennesker er en øjenoperation lig med laser. Men laser bliver i princippet mest brugt til folk i alderen 18-55 år. 

Selvom synet kan ændre sig med alderen, er mange født med nærsynethed, langsynethed, og bygningsfejl. “Fejlen” i øjet skyldes at hornhinden krumning ikke er optimal i forhold til at lyset bliver brudt præcist og fokuseret på nethinden. Derfor får vi synsproblemer. Med en laseroperation skaber lægen en optimal krumning på hornhinden, for at man kan komme til at se klart og blive fri for briller. Det kan være en belastning altid at være bundet af briller eller kontaktlinser. Sportsudøvelse og arbejde kan blive hæmmet pga. et nedsat syn. 

 

Mange drømmer om, at få en øjenoperation for at blive fri for “faste rammer”. Men nervøsitet for og uvidenhed om øjenoperation ender nogle gange med at stå i vejen for den bedste løsning på synsproblemerne.  Synet betragtes naturligt nok som en af vores vigtigste sanser og tanken om, at noget går galt, kan ende med at overskygge fordelene. Virkeligheden er, at en øjenoperation er et forholdsmæssigt lille og hurtigt indgreb. Det tager mellem 1 og 10 minutter, alt efter operationstype. Det er et helt smertefrit indgreb og heling af øjet kommer meget hurtigt. Allerede indenfor få minutter efter operationen, vil de fleste kunne se bedre og højest et par dage efter operation, vil synet være mærkbart bedre. I løbet af et par uger, vil synet være helt optimeret og det dårlige syn vil være fortid.

VIL DU BEHANDLES?

Tak for din indsendelse!

Eller ring på +45 38 40 13 00

bottom of page